Endelig lykkelig – men ikke helt i mål…

Jeg havde et hårdt år i 2015. Som i rigtigt hårdt. Når folk spurgte, hvordan jeg havde det, svarede jeg oftest, at jeg var ked af det. Træt. Frustreret. Havde givet op.
I en stor del af 2016 har jeg svaret, at jeg har det godt. Jeg kunne ikke helt få mig selv til at sige, at jeg var lykkelig, men jeg kunne med god samvittighed sige, at jeg var glad. Og det var et stort skridt for mig.

Hvis nogen spurgte mig i dag, ville jeg sige, at jeg er lykkelig. ENDELIG lykkelig!! Det har jeg ventet enormt længe på og jeg har knoklet for at komme hertil. Jeg har været i terapi i næsten 2 år. Jeg har skiftet navn til et navn med en bedre numerologisk energi. Jeg er flyttet. Jeg synes virkelig, at jeg har gjort alt, hvad jeg kunne og kan, for at blive lykkelig. Og nu er jeg lige netop det. Men jeg er endnu ikke helt i mål. Jeg er ikke helt, hvor jeg gerne vil være. Til tider har jeg været ved at give op. Men nu har jeg accepteret, at jeg ikke er i mål. Og at der ikke er en levende fis, jeg kan gøre for at komme det. Og den erkendelse er en af de ting, der gør mig lykkelig.

Om det er terapien eller navneskiftet, der har gjort den største forskel, ved jeg ikke. Jeg tror på, at det er begge dele. Begge dele har jeg selv opsøgt.

Jeg har knoklet med min meget dygtige terapeut og er nu nået så langt, at jeg holder pause på ubestemt tid. Jeg vil gerne se, hvad der sker, hvis jeg holder op med at knokle. Hvis jeg bare er mig, hvad vil der så ske? Sidder det fast, det jeg har lært? Jeg har lært så meget om mig selv og om andre mennesker, at det nu er vildt spændende at se, om det holder, hvis jeg ikke længere tænker over at skulle gøre tingene anderledes. Jeg synes selv, at jeg helt automatisk tænker anderledes. Både om andre og om mig selv. Jeg er blevet mere rummelig. Jeg taler også pænere til mig selv og andre, selvom jeg stadig har mine fordomme.

Numerologien har også haft sin effekt. Det tror jeg på. Jeg fik mit nye navn d. 11. maj. Det er nu lige over 6 måneder siden. Udrensningen og integreringen af de nye energier tager 6-9 måneder. Måske er det derfor, jeg ikke er helt i mål, men der er i hvert fald sket en del over de sidste 6 måneder: Jeg fik mit vikariat gjort til en fastansættelse, hvilket gav enormt meget ro økonomisk. Jeg solgte min lejlighed på meget kort tid til en rigtig fin pris. Jeg har fundet mit drømmehus, hvor jeg bare elsker at være.
De siger, at i udrensningsperioden bliver det oftere skidt, før det bliver bedre. Det har jeg kun set på kærlighedsområdet. Alt andet er bare blevet bedre.

Jeg er nu et sted, hvor der er ro på job, økonomi og bolig. Jeg elsker det hele. Og jeg er begyndt at passe bedre på mig selv. Jeg værdsætter alt det, jeg har. Både materielt og alle de andre gode ting i livet. Jeg gør rigtig mange ting, bare fordi jeg har lyst til det. Jeg er blevet mere ligeglad med, hvad folk synes om mig og det jeg gør. Jeg trives. Både alene og med de mennesker, som jeg vælger at bruge min tid sammen med. Jeg passer på mig selv og nyder mit eget selskab. Det tror jeg ikke, at jeg gjorde i hele 2015.

Men hvad med kærligheden?

Jeg troede ikke, at jeg nogensinde ville kunne sige, at jeg er lykkelig, så længe jeg er single. Det er virkelig ikke en situation, jeg selv vælger og jeg trives ikke med lige nøjagtigt den del af mit liv. Jeg har mødt alle mulige mænd over de sidste mange måneder. Den ene mere umulig end den anden. Og jeg har virkelig opsøgt alt, hvad jeg kunne, der kunne hjælpe mig med at møde mænd. Lige lidt har det hjulpet.

Nu har jeg accepteret, at jeg ikke kan handle mig ud af det. Jo mere jeg gør, jo mindre sker der. Så nu vil jeg ikke længere opsøge det. Jeg vil ikke længere prøve at forcere det. Og jeg vil da slet ikke halse efter mænd, der egentlig kun vil én ting… Jeg siger ikke, at jeg har lyst til at være single, for det har jeg bestemt ikke. Jeg vil gerne kærligheden og tosomheden. Jeg ville give min højre arm for det, som jeg ser, at andre har. Men jeg kan godt leve med at være single, selvom jeg ikke har lyst til at være det. Og så skal det nok komme, når tiden er inde.

Og den erkendelse, sammen med alle de andre dejlige ting, jeg har i mit liv, gør mig lykkelig. Jeg værdsætter, hvad jeg har hver eneste dag. Jeg siger det til mig selv hver dag. Men jeg siger det måske ikke ofte nok til dem, der er omkring mig og dem, der har støttet mig igennem den enormt hårde tid. I ved, hvem I er 🙂

I dag mødte jeg en meget klog mand. Han sagde mange kloge ting. Den ting jeg har skrevet ned og hængt op ved min seng er dette:

“Attitude is everything – pick a good one!”

For nyligt så jeg disse kloge ord fra Klement Trabolt:

“Kærligheden til det som er, vil bringe dig det du ønsker!”

Derfor vil jeg nu elske hver dag og alt hvad jeg har. Og derved vil jeg nå i mål på et eller andet tidspunkt. Måske tager det længere tid end jeg håber, men så længe jeg er lykkelig, bare en lille smule hver dag, hele vejen til målet, så er det sgu ikke så slemt at måtte vente lidt.

Hvis jeg skal vælge noget, der beskriver min sindstilstand lige nu, er det et stykke tekst fra Volbeats sang “For Evigt”:

“Happiness, I’m sorry you’ve been on hold.
The door will be open. Bring it on home!”

 

 

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Hudløst ærlig. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s