Der hvor lottomillionerne bor…

Jeg er en dagdrømmer. Jeg drømmer rigtigt meget og det har jeg altid gjort. Min mor fortalte engang en af mine kærester, at det skulle han være forberedt på. Det var lidt pinligt, men ikke desto mindre rigtigt.

Men der er forskel på drømme. Dine drømme er helt sikkert ikke som mine. Du dagdrømmer sikkert ikke, som jeg gør. Mine dagdrømme er også i forskellige kategorier. Nogle er realistiske, andre er ikke.

Da min kæreste forlod mig sidste år, benægtede jeg det længe. Jeg var i hvert fald ikke single!! Det var jeg bare ikke!!! Min terapeut kæmpede længe og tålmodigt med min stædighed og benægtelse.  I lang tid var jeg sikker på, at han ville komme tilbage til mig. Efter noget tid gik det op for mig, at det måske ikke var så sandsynligt alligevel. Men jeg drømte stadig om det. Da det gik op for mig, at det faktisk var ret usandsynligt, at han ville komme tilbage, vidste jeg ikke, hvordan jeg skulle håndtere det. Jeg var ikke klar til at slippe drømmen, men jeg kunne heller ikke beholde den som en realistisk dagdrøm. Drømmen var brast, men jeg var ikke klar til at slippe den. Hvad gør man så?

Jeg fandt på et nyt sted, hvor drømme kan bo. Jeg kalder det “stedet, hvor lottomillionerne bor…”. Da drømmen om at få min eks tilbage ikke længere var realistisk, men heller ikke helt ude af mit system, flyttede jeg den derhen, hvor lottomillionerne bor. Der boede den længe og havde samme kategori som drømmen om at vinde i lotto. Højst usandsynligt, men man vil et eller andet sted gerne bevare håbet. Dog uden at det æder én op indefra.

Drømmen om min eks er forlængst flyttet videre fra stedet, hvor lottomillionerne bor og er sikkert faldet i et sort hul et sted i universet. Hvad ved jeg. Den er i hvert fald ikke sammen med lottomillionerne mere. Den er væk. Den flyttede videre, da jeg var klar til at give slip. Lottomillionerne bor der stadig. De flytter aldrig videre, tror jeg.

Men nye drømme er flyttet ind, der hvor lottomillionerne bor. De kommer og går. Nogle bor der længe, andre flytter hurtigt videre. Men hvorfor, tænker du måske. Hvorfor ikke bare smide dem helt ud i universet, i stedet for at have et lille stop hos lottomillionerne?

Jo, ser du. Jeg kan ikke leve uden håb. Det tror jeg ikke, der er nogen af os der kan. Vi kan leve en periode uden lys. Uden mad. Uden vand. Men uden håb holder vi ikke længe. Sådan har jeg det i hvert fald. Og mine håb er tæt knyttet til mine drømme.

Jeg har længe drømt om at finde en mand, som jeg kunne være i et fast forhold med. Som jeg kunne forenes med og blive et med. I ved, hvad jeg mener. Drømmen er nødvendig for mig, for at jeg kan fortsætte mit liv med optimisme og være glad i min hverdag. Og jeg er meget visuel. Det vil sige, at der skal være et billede på mine drømme. Jeg kan ikke drømme om et forhold til en mand, hvis jeg ikke har et billede af, hvordan han kunne se ud. Der skal ligesom være et ansigt på.

Over det sidste års tid har jeg mødt en del mænd, som ikke var klar til mig. Eller måske var jeg ikke klar til dem, når det kommer til stykket. Men det er en helt anden diskussion. Når de siger, at de ikke er klar til et nyt forhold, så kan de komme op og bo sammen med lottomillionerne. Nogle af dem. Indtil jeg bliver træt af dem eller de bliver erstattet med en anden drøm.

Jeg ved jo godt, at det er urealistisk at komme til at være i et forhold med disse mænd. De har jo afvist mig. Og det er jeg fuldstændig klar over. Men det forhindrer mig ikke i at bruge dem i mine drømme. Altså ikke nødvendigvis manden selv, men hans billede. Det visuelle indtryk. Jeg bruger dem til at give mine drømme liv. Og drømmene holder håbet i live. Håbet om lige nøjagtigt de mænd, som jeg er blevet afvist af… måske. I mangel på bedre. Håbet om det forhold jeg så gerne vil have… helt sikkert.

Drømmen om de mænd brast, men jeg kan stadig bruge den til noget. Selvom jeg ved at chancerne er slim-to-none, med mig og de mænd.

Jeg har naturligvis også drømme, der ikke bor sammen med lottomillionerne. Drømme, der er mere realistisk, og som jeg selv har en indflydelse på. F.eks. 5 ugers ferie i autocamper i New Zealand. Det er en af mine store drømme, der aldrig flyttet helt derud, hvor lottomillionerne bor.

Så mine drømme har forskellige niveauer af realisme og nærhed på mig. Og jeg passer meget på, at de urealistiske drømme ikke får lov til at være for tæt på mig.For det er dem, der æder én op indefra, hvis man ikke passer på.

Da jeg fortalte min terapeut, at jeg havde puttet min eks derhen, hvor lottomillionerne bor, var hun meget imponeret over min teknik og mente, at andre kunne have glæde af den også. Jeg håber at hendes andre klienter har fået glæde af den, hvis de har samme problem som mig.
Og du er mere end velkommen til at bruge teknikken på dine drømme. Dem der brast, men som du ikke er klar til at slippe helt. For man ved jo aldrig… alle kan ændre mening. Selv de mænd der er flyttet ud til lottomillionerne. Og det er bare nemmere at hente drømmen tilbage fra, hvor lottomillionerne bor end helt ude fra universet 🙂

P.S.
Hvis der sidder nogle mænd og læser med her og tror, at de er en af dem, der bor samme sted som lottomillionerne; husk, at lottomillionerne er mine! Du får dem ikke, bare fordi du bor sammen med dem midlertidigt 😉

Dette indlæg blev udgivet i Hudløst ærlig. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s